Kai tässä pitää jotain loppusanoja kirjoittaa. Kotimatka tehty ja perille ollaan päästy turvallisesti. Reissu heitetty, haikeissa fiiliksissä farmilta lähettiin, mutta kyyneliltä vältyttiin ehkä sen vuoksi koska molemmille jäi semmonen olo että tänne tullaan vielä takaisin. Onneksi ihminen ei ole sidottu yhteen paikkaan.

On vähän kummallista olla Suomessa, mutta äkkiähän tähän tottuu. Matkakuvia katsellessa tulee kyllä sellanen olo, että tuollahan meidän pitäis olla. Pitkät housut ja sukat tuntuu kummalliselta päällä :D Koko ajan laskee, että kello on nyt sen ja sen verran farmilla ja nyt ne tekee siellä sitä ja tätä. Siellä muuten alkoi satamaan ku me lähettiin. Taivas itkee meidän lähtöä :) muahhhhhhhaaaaaaaa.

Ei harmita tämä homma yhtään. Lähtisin uudestaan. Ei mulla oo nyt sanoja enempää. Laitetaan pari kuvaa..

IMG_1669-normal.jpg

Sandaalit tuntu nii kotosilta jaloissa.. :)

IMG_1675-normal.jpg

Hyvää ystävänpäivää, kiitos matkaseurasta ja kaikkea hyvää. Niin ja jos jotakin alkaa kiinnostamaan työharjoittelu, lomailu tai ihan missä tahansa merkityksessä tämä paikka niin saa kysyä lisää, mielellään kerrotaan ja autetaan jos vain suinkin pystytään. Mulle voi laittaa säpoo: [email protected]. Susanna voit lisätä oman säpon tänne jos halluut.

-Piipe-